onsdag 27 april 2011

Påskledigt

Ja jag tog påskledigt från all typ av dataverksamhet i nästan en vecka. Åkte till jämtlands skogar och hade det underbart. Ingen tv, mobil eller dator. Bara njuta av naturen, vädret och att få vara tillsammans med människor man tycker om. Trots att isen låg kvar på sjön kunde barnen som var med springa nakna ute i solen och leka.

Med hem på resan följde flera möbler. Ett halvmånebord, ett pottskåp och ett skrivbord som vi hittade under en duk av en slump. Efter lite ommöblerande, fixande och trixande får alla möbler plats och det blir riktigt fint.

Pottskåpet är färdigmålat i svart. Knoppar ska bytas och en liten tassel i gräddvitt eller helvitt ska hängas på.
Halmånebordet har bara sista målningen kvar i vitvitt. Skrivbordet håller sambon på med nu. Det kommer också bli vitvitt. Det är ett enkelt skrivbord med något svarvade ben och tre lådor framtill. Till det kommer en stol som blir svart. Förhoppningsvis hittar jag en stol med tyg på sitsen. Vill sätta nytt tyg i svart.

Ja bilder vill jag lägga in men kommer imorgon. Då på några inte helt färdiga möbler men så att man iallafall kan ana hur det ska bli när det är klart... Är ju så svårt att hålla sig =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar